Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Categrorieën

Merk

Kleur

Materiaal

Prijs


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede

Zuilen & Pilaren

Zuilen & Pilaren zijn de oplossing om sfeer te brengen aan je interieur. Zuilen en pilaren nemen weinig ruimte in en zijn makelijke in een woonruimte te plaatsen.

Geef je mooiste planten, lampen, beelden of vazen een speciale plek door ze op een zuil te plaatsen. Bekijk ons assortiment zuilen & pilaren online of kom langs in onze showroom.

Lees meer
Filteren
Resultaten

Toont alle 10 resultaten

Sorteren op
Toon
per pagina

Welke producten plaats ik op mijn zuil of pilaar in de woonkamer?

Planten en bloemen
Iedereen kent het plaatje wel van een zuil met een vaas bloemen. Clich, maar het blijft een mooi gezicht. Je kunt kiezen voor verse bloemen of echte planten maar je kunt ook kiezen voor kunstplanten. Zeker als de ruimte donker is.

Beelden of kunstwerken op een zuil
Denk eens aan een museum vol met kunstwerken. Waar staan deze kunstwerken vaak op? Juist, een zuil of pilaar.

Lampen en decoratie op een zuil
Heb je een donkere hoek of ruimte en wil je geen grote vloerlamp maar tegelijkertijd een sfeervolle decoratie toevoegen aan je interieur? Dan is een gedecoreerde zuil met een tafellamp een ideale oplossing.

De beste plekken voor een zuil in jouw huis

Een lege hoek.
Iedereen kent het wel een hoek in je huis waar je niet zoveel mee kan. Eén zuil of meerdere bij elkaar kunnen de lege ruimte opvullen.

Onder de trap
De trap vanuit de woonkamer naar boven is vaak een lastige hoek in de woonkamer.Toch is het een plek met juist veel mogelijkheden. Combineer hier meerdere zuilen met verschillende hoogtes zodat de gehele hoek goed wordt opgevuld en één geheel vormt met de woonkamer. Combineer er op los maar houdt het qua kleurstelling wel rustig anders kan het druk en rommelig overkomen.

Plantenzuil kopen?
Bekijk onze collectie zuilen en pilaren online of kom langs in ons experience center. Onze medewerkers helpen je graag.

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek