Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad

Later leveren

Wacht je nog op de sleutel van je nieuwbouwwoning of ben je aan het verbouwen? Later leveren is geen enkel probleem. Wij slaan je meubels gratis op in ons magazijn en bewaren ze tot de door jou gewenste leverweek. Tijdens het bestellen kan je bij de ‘bestelnotities’ aangeven dat je een latere levering wenst. Of neem even contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bestellingen boven de € 50,- bezorgen wij gratis in Nederland en België. Bezorgkosten Waddeneilanden in overleg. Voor verzendingen naar België rekenen wij een bedrag van € 44. Bij bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. Wij verzenden alle kleine artikelen via de pakketdienst PostNL en alle grote artikelen bezorgen wij op afspraak met onze eigen bezorgdienst.

Onze chauffeurs bezorgen tot aan de voordeur van het afleveradres op de begane grond. Indien er een lift aanwezig is waar de artikelen inpassen leveren onze chauffeurs tot aan de voordeur op verdiepingen. Het uitpakken en in elkaar zetten van de meubels dient u zelf te doen.

Levertijd

Kleine artikelen verzenden wij via PostNL. We streven ernaar deze binnen 1 – 5 werkdagen te verzenden. Na verzending ontvang je van PostNL een e-mail met daarin een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen. Voor grotere artikelen nemen wij z.s.m. contact met je op om een bezorgdag door te geven. Een dag vooraf ontvang je dan nog een tijdvak van ons.

Heb je meerdere artikelen besteld dan verzenden/bezorgen we deze zodra deze allemaal op voorraad zijn. Wil je een deellevering? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek