• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerlampen van By Boo

Bekijk hier onze collectie Vloerlampen van By Boo!
Indien u de lampen in het echt wilt zien dan kan dat in onze showroom.
Lees hieronder ook onze tips die u helpen bij het kiezen van juiste vloerlamp

Merken
Kleur
Materiaal

Vloerlampen van By Boo

TIPS!

Twee in Eén!
De bijzettafel en de sfeerlamp – worden de laatste tijd alsmaar vaker met elkaar versmolten. Vloerlamp en tafel in één, dus. De voordelen spreken voor zich: je bespaart plaats, je hoeft je geen zorgen te maken of de lamp qua vormgeving wel bij de tafel past én het licht is op de juiste sterkte en in de juiste hoek op de tafel gericht. Die tafel wordt dan het ideale podium om souvenirs en hebbedingen op te etaleren. Of een handig drankplateau voor wie de lamp als leeslamp gebruikt.

Waarmee valt of staat de vloerlamp?
De variatie in vloerlampen is enorm. Het is dan ook van belang dat je voor een aankoop goed bepaalt welke vloerlamp bij je past. “Denk goed na of de lamp vooral dienst zal doen als sfeerverlichting, dan wel als een functionele leeslamp” “Bij een leeslamp is het bijvoorbeeld aangewezen dat je de lamp snel kunt verplaatsen of op je lectuur kunt richten. Om te lezen is er ook een grotere lichtsterkte vereist.

Sfeerverlichting heeft als enige taak het maken van sfeer. Verlichten doet het dus nauwelijks. Je kunt het beter gloeien noemen. De meest bekende vorm van sfeerlicht is de kaars of het haardvuur. Maar ook een heel erg gedimde wandlamp, tafellamp of gedimde spotje.