Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Kleur

Vorm

Lengte

Materiaal

Merk

Prijs


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede

Vloerkleden

Tegenwoordig zien wij de mooiste vloerkleden terugkomen in het interieur. Wij vinden dat zeer terecht. Vloerkleden zorgen niet alleen voor sfeer maar geven ook warmte aan jouw interieur. Kies je een rond vloerkleed met een speels effect of juist een vierkante variant?

Welk model je ook kiest? In onze collectie vloerkleden is rekening gehouden met elke woonstijl. Ook die van jou:-)

Lees meer
Filteren
Resultaten

Resultaat 1–12 van de 68 resultaten wordt getoond

Sorteren op
Toon
per pagina

Ideale afmeting van jouw vloerkleed

Loungebank; de poten van de bank staan bij voorkeur altijd op het kleed zodat het vloerkleed onder de bank optisch doorloopt.

Salontafel of kleine bijzettafels: Zorg ervoor dat de tafeltjes geheel op het kleed staan.
De afmeting van je vloerkleed is afhankelijk van de breedte van jouw bank en de diepte van de salontafel. Het vloerkleed moet tenminste 15 cm uitsteken aan de zijkanten van de bank en salontafel.

Tip! Bekijk vooraf of jouw vloerkleed groot genoeg. Doe dit door de gewenste maten af te plakken op de vloer. Zo krijg je een goed beeld van de juiste maat vloerkleed.

Welke vorm vloerkleed kies je?

Rechthoekige vloerkleden; Zodra jouw interieur veel rechte lijnen heeft past een rechthoekige vloerkleed daar goed bij.

Rond vloerkleed; Rond vloerkleed kun je toepassen in elk interieur. Het zorgt voor een speels effect. Heb je rond vormen in de bank of is jouw salontafel rond dan sluit een rond vloerkleed daar goed bij aan en zorgt voor één geheel.

Vierkant vloerkleed; Zodra jouw bank een hoek van 90 graden heeft? Dan sluit een vierkant vloerkleed daar goed bij aan. Ook hier vormt het weer één geheel

Kies de juiste kleur

Balans in jouw woonkamer: Kies voor een rustige tint. Dit zorgt voor opgeruimde en geordende indruk.

Vloerkleed met patroon: Een vloerkleed met een patroon zorgt voor een speels effect en maakt de woonkamer optisch groter.

Opvallende kleur: Een opvallende kleur doet heel veel in jouw woonkamer. Het zorgt voor contrast en maakt jouw woonkamer spannend.

Andere voordelen van een vloerkleed

Zorgt voor warme voeten en haalt voor een groot gedeelte de galm uit jouw woonkamer weg. Een vloerkleed is misschien wel de beste manier om een mooier omgevingsgeluid te creëren. Textiel zorgt namelijk voor geluidsdemping.

Mix & Match 2 vloerkleden

De meeste mensen kiezen voor 1 vloerkleed. Maar heb je wel eens nagedacht over 2 vloerkleden? Kies bijvoorbeeld 2 rechthoekige kleden; de één groter dan de ander en laat ze overlappen. Wil je het nog speelser? Kies dan voor een rond en rechthoekig vloerkleed. Zorg wel voor de juiste kleurstelling anders wordt het druk en rommelig.

Vloerkleed kopen?

Heb je uiteindelijk jouw vloerkleed online gevonden? Kom dan snel naar ons experience center en bekijk jouw vloerkleed in het echt. Dit voorkomt teleurstellingen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek