Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Categorieën

Kleur

Materiaal tafelblad

Vorm

Lengte

Hoogte

Merk

Prijs


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede

Bijzettafel Set

Kies voor een set bijzettafeltjes van Loft24. Bijzettafelsets zijn trendy en zorgen voor een leuk speels effect in je woonkamers. Loft24 heeft voor elke woonstijl diverse bijzettafels.

Op zoek naar een leuk set bijzettafels? Bekijk onze collectie bijzettafels online of kom langs in onze experience center

Lees meer
Filteren
Resultaten

Toont alle 12 resultaten

Sorteren op
Toon
per pagina

Meerdere bijzettafeltjes
Wil je meerdere bijzettafeltjes? Bij Loft24 hebben wij diverse bijzettafelsets van minimaal 2, 3 of zelfs 4 bijzettafeltjes. Meerdere bijzettafels is een trend die wij al langer zien. Het is ontzettend leuk om meerdere verschillende bijzettafels bij elkaar te zetten in verschillende hoogtes. Hierdoor wordt het één geheel.

Rond, organische of vierkant?
Op dit moment zijn organische bijzettafels helemaal trendy. Vierkant en rond blijven het ook goed doen. De keuze is reuze. Kijk vooral goed wat past bij jou interieur. Zorg ervoor dat materiaal en kleur matchen met de rest van het interieur. Wil je de harde lijnen uit je interieur halen? Kies dan voor rond, ovaal of organisch.

Bijzettafelset kopen?
Heb je een leuke set bijzettafeltjes gevonden? Bestel de bijzettafelset online. Bijzettafelsets worden gratis verzonden of thuis bezorgd. Wil je inspiratie opdoen en de verschillende sets in het echt bekijken? Kom dan eens langs in ons experience center. Onze medewerkers helpen je graag

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek