Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Categorieën

Materiaal tafelblad

Kleur

Vorm

Set

Lengte

Merk

Prijs


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede

Salontafel Sets

Kies voor een set Salontafels van Loft24. Salontafel sets zijn trendy en zorgen voor een leuk speels effect in je woonkamers. Loft24 heeft voor elke woonstijl diverse salontafelsets.

Op zoek naar een leuk set Salontafels? Bekijk onze collectie salontafelsets oline of kom langs in onze experience center.

Lees meer
Filteren
Resultaten

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

Sorteren op
Toon
per pagina

Meerdere salontafels
Wil je meerdere salontafels? Bij Loft24 hebben wij diverse salontafelsets van minimaal 2, 3 of zelfs 4 salontafels. Meerdere salontafels is een trend die wij al langer zien. Het is ontzettend leuk om meerdere salontafels bij elkaar te zetten in verschillende hoogtes. Hierdoor wordt het één geheel.
Meerdere salontafels is ook praktisch. Je kunt ze namelijk makkelijk heen en weer schuiven

Rond, organische of vierkant?
Op dit moment zijn organische salontafels helemaal trendy. Vierkant en rond blijven het ook goed doen. De keuze is reuze. Kijk vooral goed wat past bij jou interieur. Zorg ervoor dat materiaal en kleur matchen met de rest van het interieur. Wil je de harde lijnen uit je interieur halen? Kies dan voor rond, ovaal of organisch.

Houdt rekening met de loopruimte
Of je nou een kleine of grote woonruimte hebt houdt ten alle tijden rekening met de loopruimte bij een salontafel. Houd rekening met 40 cm tusssen de bank en salontafelset. In kleine ruimtes kun je beter kiezen voor een smalle salontafel of kleine bijzettafels.

Ideale hoogte salontafelsets?
De ideale hoogte van een salontafels set is dat één tafel, het liefst de hoogste, dezelfde hoogte van je bank heeft of maximaal 10 centimeter hoger is. Hierdoor hoef je namelijk niet te bukken.
Bij een kleine woonkamer moet je ervoor oppassen dat je niet een te grote salontafel neerzet. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor 2 kleine bijzettafels ipv een grotere salontafel.

Salontafelset kopen?
Heb je een leuke salontafelset gevonden? Bestel de salontafelset online. Salontafelsets worden gratis verzonden of thuis bezorgd. Wil je inspiratie opdoen en de verschillende sets in het echt bekijken? Kom dan eens langs in ons experience center. Onze medewerkers helpen je graag

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek