Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Categorieën

Vorm

Materiaal tafelblad

Materiaal onderstel

Kleur

Lengte

Merk

Prijs


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede

Eettafels

Op zoek naar een eettafel? Bekijk ons ruime assortiment eettafels. Loft24 heeft eettafels voor iedere woonstijl. Alle soorten en maten zijn bij Loft24 beschikbaar.

Eettafels in het echt bekijken plan een bezoek aan ons experience center.

Lees meer
Filteren
Resultaten

Resultaat 1–12 van de 149 resultaten wordt getoond

Sorteren op
Toon
per pagina

Soorten eettafels

Ronde eettafels

Loft24 heeft diverse ronde eettafels. Ronde eettafels zijn ideaal voor de woningen met minder ruimte. De ronde eettafel neemt minder ruimte in beslag door haar vorm.

Rechthoekige eettafels

Deze traditionele vorm, de rechthoekige eettafel is verkrijgbaar in diverse maten. De tafel kan ook als roomdivider fungeren. Dit komt door de lengte van de rechthoekige eettafel.

Ovale tafels

De ovale eettafel is net als de rechthoekige tafel die de ruimte kan breken. Ovaal, zorgt voor een warmer sfeer en een zachte interieur. Prima idee om je je hardheid uit je interieur te halen

Deens Ovaal

Deens ovale tafels is een vorm die tussen ovaal en rechthoekig in zit. Het rechthoekige tafelblad heeft afgeronden hoeken, waardoor er bijna een ovale vorm ontstaat.

Organische tafels

Deze organische vormen zijn afgeleid uit de natuur. Je kunt hierbij denken aan zachte vormen van planten, stenen en wolken. De lijnen van de organische eettafels zijn opgebouwd uit crikels en krommingen die vloeiend en geleidelijk een vorm weergeven.

Materiaal soorten

Houten eettafels

Loft24 heeft diverse houten eettafels. Houten eettafels is een gangbaar en duurzaam materiaal dat in verschillende vormen en kleuren uit te voeren is. Hierdoor kun je houten eettafels in elk interieur toe passen.

Metalen eettafels

Metaal is geen fijn materiaal voor de toplaag van de tafel omdat het al snel koud kan aanvoelen. Metaal zie je wel terug in de poten of onderstel. Metaal is sterk en is zeer geschikt voor het dragen van een hout of metaal blad.

Marmer (keramiek) eettafels

Marmer heeft een chique uitstraling.
Keramiek lijkt veel op marmer maar is gemaakt van klei. De klei wordt op hoge temperatuur gebakken en verandert daardoor in steenachtig materiaal. Kermaiek heeft een zeer hoge hardheid, is vlekbestendig, krasbestendig, vorstbestendig, hittebestendig en is niet poreus.

Eettafel kopen?

Bekijk onze uitgebreide assortiment eettafels. Of plan een bezoek in ons experience center in Ede. In de showroom hebben wij diverse soorten eettafels staan in allerlei kleuren, maten en materialen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek