Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Categorieën

Kleur

Prijs

Breedte

Hoogte

Materiaal

Merk


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede
Kast

Buffetkasten

Buffetkasten zijn erg praktisch en sfeervol. De kasten hebben vaak open en gesloten gedeeltes. Hierdoor kun je minder mooie spullen opbergen en mooie items showen.

Bekijk onze collectie buffetkasten en vitrinekasten online en kom langs in ons experience center.

Lees meer
Filteren
Resultaten

Toont alle 6 resultaten

Sorteren op
Toon
per pagina

Verschil tussen een buffetkast en vitrinekast
Een buffetkast heeft aan de voorzijde glazen deuren en werd vroeger in de keuken gebruikt voor het servies en als extra opbergruimte. Vandaag de dag is een buffetkast te herkennen aan de brede onderkant met een terugliggende bovenkant.

Bij een vitrinekast is niet alleen de voorkant van glas maar ook de zijkanten. Vitrinekasten waren vroeger bedoeld voor in de woonkamer. Vaak zijn de planken ook van glas. Dit zorgt voor een optimale doorkijk.

Hoe kan ik mijn vitrinekast of buffetkast het beste inrichten?
Het inrichten van je vitrine of buffetkast is een leuk klus. Maak het vooral persoonlijk door leuke spulletjes als fotolijstjes, beeldjes en souvenirs in de kast te plaatsen. Voor het buffet gedeelte bij een buffetkast kun je een leuke fruitschaal plaatsen.

Voor super gave accessoires adviseren wij het merk By-Boo.

Verschillende buffetkasten en vitrinekasten
Vandaag de dag zijn er een groot aantal soorten kasten. Van laag naar hoog en in verschillende materialen. De 2 meest voorkomende materialen zijn metaal en hout. In zowel de buffetkast als de vitrinekast zit veel glaswerk in.

Buffetkast of vitrinekast kopen?
Bekijk onze uitgebreide collectie buffetkasten en vitrinekasten. Laat je inspireren in ons experience center en laat je adviseren door een van onze medewerkers.

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek