Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad
Filteren
Filteren

Type

Merk

Kleur

Materiaal

Breedte

Prijs


Aangesloten bij

Bezoek onze showroom
Bospoort 17 A
6711 BT Ede

Kapstokken

Vrijwel iedereen heeft een kapstok in huis. Welke kapstok je kiest is afhankelijk met hoeveel personen jij in huis woont. Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor een kapstok met extra haken die wat lager hangen. Of je nou alleen woont of met een gezin? Loft24 heeft voor iedereen een kapstok.

Bekijk onze collectie kapstokken en bestel jouw kapstok online of kom langs in ons experience center.

Lees meer
Filteren
Resultaten

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Sorteren op
Toon
per pagina

Een warm onthaal

Wanneer mensen jouw woning binnenkomen is het vaak het eerste wat ze zien: de kapstok! Helaas wordt de kapstok gezien als een detail in de woning en krijgt vaak minder aandacht dan andere meubelstukken.

Wat ons betreft is dat jammer. Een kapstok in je hal is juist belangrijk en geeft de eerste indruk van de rest van jouw interieur

Praktisch

De functionaliteit van de kapstok is het belangrijkste; het is bedoeld om jassen te ordenen en op te hangen. De eerste vraag die jij jezelf moet stellen; Kan ik voldoende jassen ophangen?

Let op je ruimte in de hal

Niet elke huis heeft ruimte genoeg voor een grote kapstok. Indien de ruimte klein kun je beter kiezen voor een wandkapstok.
Heb je veel ruimte? Kies dan voor een grotere kapstok met eventueel opbergruimte voor schoenen of andere materialen.

Welk materiaal moet ik kiezen bij een kapstok

Kies een kapstok die past bij jouw interieur. Loft24 heeft een uitgebreide collectie kapstokken in alle soorten en materialen.
Een kapstok van metaal of hou? voor elke interieurstijl is een kapstok te vinden. Omdat de kapstok bij binnenkomst de eerste indruk geeft van hoe de rest van jouw woning eruit ziet is ons advies om de materialen van je kapstok terug te laten komen in de rest van jou interieur.

Kapstok kopen?

Heb je jouw kapstok gevonden? Bestel jouw kapstok online. Kom je boven een bedrag van €50,- dan word jouw kapstok gratis verzonden.

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel op de juiste plek