• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stoelen zonder armleuning

Hieronder ziet u ons assortiment Stoelen. Ons assortiment is zeer gevarieerd. Stoelen met armleuning of zonder, in het leer of stof, industrieel of robuust. Ben u benieuwd naar de prijs? Vraag dan online bij ons een offerte aan! Veel winkel plezier!

Merken
Materiaal
Kleur
Draaibaar

Stoelen zonder armleuning

TIPS bij het kopen van stoelen!

Eén stoel, meerdere kleuren
Kies een soort stoel en behoudt de continuïteit! Door verschillende kleuren te kiezen krijg je toch die leuke twist en sfeer aan de eettafel. Wil je een wat rustigere sfeer dan kies je voor de zachte kleuren en wil je echt een speelse vrolijke sfeer dan kies je voor de felle kleuren.

Mix&Match Twee kleuren, twee stoelen
Kies je voor een vrolijke mix en match aan de eettafel dan kun je bijvoorbeeld 2 soorten eetstoelen nemen. Houtenstoelen voor een warme sfeer en tegelijktijdig een frisse onderbreking door metalen stoelen te kiezen met een kleur.

Een kleur, verschillende stoelen
Kies verschillende soorten eetstoelen maar wel allemaal in dezelfde kleur. Hierdoor krijgen de stoelen een mooie twist aan de eettafel maar blijven toch een eenheid vormen.

Oud&Nieuw
Een mengsel van oude en nieuwe stoelen door elkaar. Zoek bijvoorbeeld op marktplaats naar oudere stoelen en voeg daarbij eenzelfde aantal nieuwe stoelen toe. Hierdoor creëer je echt een eigenstijl die niemand heeft.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Ons gehele assortiment stoelen bieden wij aan tegen de laagste prijsgarantie. Vraag online een offerte op!

SHOWROOM
Wij hebben niet alle stoelen in onze showroom staan. Wilt u het gehele assortiment kunnen zien dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan de showroom van onze groothandel.

In de showroom van onze groothandel kunt u de volgende merken zien.
-Eleonora (Diverse meubelprogramma’s met o.a. eetkamertafels, kasten en stoelen)
-By-Boo (klein meubelen)
-SEVN (bankstellen en hoekbanken)

Openingstijden:
Ma t/m Vr 07:30uur t/m 17.00uur
Za&Zo gesloten
Feestdagen gesloten

Adres Showroom groothandel:
Albert Plesmanstraat 10 | 3772MN | Barneveld