• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerkleden van By Boo

Bekijk onze By Boo vloerkleden. By Boo heeft een ruim assortiment aan vloerkleden. Diverse kleuren en maten maken uw intereur helemaal af. Bekijk ook onze tips!

Merken
Materiaal
Kleur

Vloerkleden van By Boo

TIPS


Hoe groot moet een vloerkleed zijn?
Denk van tevoren goed na over de maat van het vloerkleed. Om één geheel te creëren, is het het mooist als de gehele eetkamerset inclusief stoelen of salontafel op het kleed staan. Zo vormt je zithoek een mooie eenheid in je kamer en struikelt er niemand meer over!

Waar past een vloerkleed
Behalve de eettafel zijn er nog genoeg andere plekken in huis voor een vloerkleed. In de hal zorgt het vloerkleed voor een mooie binnenkomer en onder het bed waarbij het vloerkleed er net een stukje onderuit steekt zorgt het voor een extra sfeer.

Dempen van geluid
Door een vloerkleed in de ruimte te leggen draagt het ook bij aan de akoestiek. Het dempt vaak het geluid. Ideaal als je veel kinderen in huis hebt die nogal lawaai maken.

Twijfel je of een vloerkleed wel past bij jou interieur
Leg een paar oude kranten neer om zo het effect van een vloerkleed weer te geven. Zo ontstaat er een goed beeld hoe het er daadwerkelijk uit gaat zien. Erg handig om ook de maat van het vloerkleed te bepalen.