Gratis bezorging vanaf €50,- Betaal in 3 termijnen met 0% rente Eigen voorraad

Madison en Hudson collectie van Eleonora: Functioneel en sfeervol het najaar in

In deze blog lees je over de Eleonora Madison en Hudson collectie. Functionele opbergers die een eyecatcher in huis vormen. En je leest welk meubel in de middeleeuwen al als pronkstuk werd ingezet. Lees mee en laat je inspireren!

AfbeeldingDe Madison collectie van Eleonora

Functioneel en sfeervol het najaar in met de meubels van Madison en Hudson.

September. Het begin van een nieuwe periode. De zomervakantie is voorbij. De herfst staat voor de deur. En hoewel de zomer een heerlijk seizoen is, heeft het najaar ook zo zijn charme. Zeker wanneer het om wooncomfort gaat.

Wij woonfanaten van Loft24.nl houden namelijk van comfort en sfeer in huis. Een deken op de bank, kaarsen aan, een warme kop thee en fijn thuis zijn. Met een sfeervol, opgeruimd huis is dat nog aangenamer.

In deze blog lees je over de Madison en Hudson collectie. Functionele opbergers die een eyecatcher in huis vormen. En je leest welk meubel in de middeleeuwen al als pronkstuk werd ingezet. Lees mee en laat je inspireren!

Madison collectie van Eleonora

Natuurlijk materiaal in combinatie met een ijzersterk design maakt de Madison meubels van Eleonora tot eyecatchers in huis. De collectie is stoer, strak én biedt voldoende mogelijkheden om functioneel te zijn.

Wandkast Madison om eindeloos te variëren

Dit is het wandmeubel uit de Madison collectie. De kast is er in twee afmetingen en in een lichte en donkere variant. Hij biedt zowel ruimte om op te bergen als ruimte om sfeer te creëren.

Door het meubel naar eigen smaak te decoreren, geef je er een persoonlijke touch aan. Je raakt dan ook niet snel uitgekeken op deze kast. Want decoreren? Dat kan zo vaak als jij dat wilt!

Naast een wandkast heeft Madison ook een dressoir en Tv-meubel in haar collectie.