• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Krukjes

Bekijk onze krukjes!

Merken
Krukje Pearl
€89,00
+

Krukjes

TIPS! 4 manieren om een krukje in huis te stylen!

Krukjes zijn altijd erg handig om er even bij te schuiven, om de kinderen op te laten klimmen met het handen wassen of tandenpoetsen, of gewoon als alternatief voor een nachtkastje. Maar naast dit praktische gedeelte zijn ze  ook nog eens heel stylish verantwoord. Zie op welke wijze de krukjes kunt gebruiken.

Met een plant
Plant te klein om op de grond te zetten, maar wellicht te groot voor in het vensterbank of in de kast? Dan is de kruk de ideale plek! Extra leuk als je ook nog eens wat van je favoriete tijdschriften en accessoires eronder stapelt.

Als bijzettafel in de woonkamer
Lukt het je maar niet om de perfecte bijzettafel voor naast de bank of tegen de muur te vinden? Probeer het dan eens met een krukje. Staat echt geweldig!

Als bijzettafel in de badkamer
Alleen voor het oog zou je al een mooi krukje met eventueel wat accessoires in de badkamer moeten zetten. Maar geloof ons, een krukje naast het bad is ook al ontzettend praktisch om je kopje thee of handdoek op te leggen.

Als nachtkastje
Hier zagen we natuurlijk al vier alternatieven voor een nachtkastje, zoals onder andere een stoel. Maar een kruk kan natuurlijk net zo goed!

SHOWROOM
Wij hebben niet alle stoelen in onze showroom staan. Wilt u het gehele assortiment kunnen zien dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan de showroom van onze groothandel.

In de showroom van onze groothandel kunt u de volgende merken zien.
-Eleonora (Diverse meubelprogramma’s met o.a. eetkamertafels, kasten en stoelen)
-By-Boo (klein meubelen)
-SEVN (bankstellen en hoekbanken)

Openingstijden:
Ma t/m Vr 07:30uur t/m 17.00uur
Za&Zo gesloten
Feestdagen gesloten

Adres Showroom groothandel:
Albert Plesmanstraat 10 | 3772MN | Barneveld