• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fauteuils Eleonora en By Boo in prachtige stijlen. Robuust, industrieel, strak of landelijk.

Bekijk ons gehele assortiment Fauteuils van het merk Eleonora, By Boo en SEVN. Bent u op zoek naar een robuuste, industriele of lederen fauteuil? Wij hebben het allemaal. Veel winkel plezier!

Merken
Kleur
Materiaal
Draaibaar

Fauteuils Eleonora en By Boo in prachtige stijlen. Robuust, industrieel, strak of landelijk.

Tips voor het kopen van een fauteuil

Comfortabel zitten is het belangrijkste!
Een fauteuil is ook erg geschikt voor de kleine ruimte waar geen bank in past. Een fauteuil is vaak een echte eye catcher maar desalniettemin is het erg belangrijk dat de fauteuil vooral comfortabel zit.  

Wat is de functie van de fauteuil? Moet het een relaxfauteuil, een draaifauteuil of een 'standaard' fauteuil zijn? Ieder mens heeft zo zijn eigen wensen.

Welke soort stof kies je? Ga je voor een leren, stoffen of een rotan fauteuil. De laatste periode is rotan weer sterk in opkomst, dus zie je dit ook terug in de fauteuils. Qua prijs is het voordeliger om voor een stoffen fauteuil te gaan, nadeel van stof is dat deze gevoeliger voor vlekken is. Ben je op zoek naar een fauteuil die met goed behoud lang meegaat, dan is het verstandig om voor een leren fauteuil te gaan.

Het is van belang dat de fauteuil goed past.  Een fauteuil moet lekker zitten, je koopt deze stoel voor je comfort. Zo moeten je voeten als je zit, plat op de grond kunnen staan. De zitting mag niet te lang zijn, dit kan knelling in je knieholte veroorzaken en dat is slecht voor de doorbloeding van je benen. Ook mag de stoel niet te hoog zijn, als je alleen met de tenen de grond raakt, kun je kramp of slapende benen krijgen.

Heb je kinderen en/of huisdieren? Hou hier dan rekening mee met het kiezen van de bekleding. Kies voor een bekleding waarvan vlekken en ook haren makkelijk te verwijderen zijn. Een lederen fauteuil is vaak de beste oplossing

Afstand televisie-fauteuil
De beste afstand om TV te kijken vanuit een fauteuil is 2,5 meter.. Een oude stelregel voor de beste afstand was ‘driemaal de maat van het scherm’. Volgens een test van de Consumentenbond maakt het hierbij niet uit of je naar een SD-beeldscherm (dvd-kwaliteit) of HD-beeldscherm (high-definition) kijkt. Een opmerkelijker resultaat werd gevonden bij de afstand van bank tot televisie: mannen zitten gemiddeld graag 50 centimeter dichter bij de tv dan vrouwen!

LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Ons gehele assortiment stoelen bieden wij aan tegen de laagste prijsgarantie. Vraag online een offerte op!

SHOWROOM
Wij hebben niet alle stoelen in onze showroom staan. Wilt u het gehele assortiment kunnen zien dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan de showroom van onze groothandel.

In de showroom van onze groothandel kunt u de volgende merken zien.
-Eleonora (Diverse meubelprogramma’s met o.a. eetkamertafels, kasten en stoelen)
-By-Boo (klein meubelen)
-SEVN (bankstellen en hoekbanken)

Openingstijden:
Ma t/m Vr 07:30uur t/m 17.00uur
Za&Zo gesloten
Feestdagen gesloten

Adres Showroom groothandel:
Albert Plesmanstraat 10 | 3772MN | Barneveld