• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

(Hoek) Banken die u zelf kunt samenstellen!

SEVN BANKEN
Hieronder ziet u onze eetkamerbanken en bankstellen. U bepaalt zelf uw kleur, materiaal en stelt uw bank zelf samen met diverse elementen. Ben u benieuwd naar de prijs? Vraag dan online bij ons een offerte aan! Veel winkel plezier!

(Hoek) Banken die u zelf kunt samenstellen!


DE SEVN BANKEN! KWALITEIT EN PRIJS OP ZIJN BEST!

SEVN is een onderdeel van Eleonora b.v. Het bedrijf is geheel zelfstandig dat de mooiste zitmeubelen ontwerpt. De banken en fauteuils zijn gemaakt door Nederlandse topdesigners. De gehele collectie is een unieke mix geworden van zitmeubelen. Op geheel eigenwijze is het een mix geworden van stoffen, leer in trendy en diverse kleuren. Naast het design zijn de banken ook van uitstekende kwaliteit en zijn speciaal ontworpen om doorzakken tegen te gaan. Hierdoor is het resultaat “dat de banken van uitstekende kwaliteit zijn en zeer comfortabel zitten”.

SHOWROOM
Wij hebben niet alle stoelen in onze showroom staan. Wilt u het gehele assortiment kunnen zien dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan de showroom van onze groothandel.

In de showroom van onze groothandel kunt u de volgende merken zien.
-Eleonora (Diverse meubelprogramma’s met o.a. eetkamertafels, kasten en stoelen)
-By-Boo (klein meubelen)
-SEVN (bankstellen en hoekbanken)

Openingstijden:
Ma t/m Vr 07:30uur t/m 17.00uur
Za&Zo gesloten
Feestdagen gesloten

Adres Showroom groothandel:
Albert Plesmanstraat 10 | 3772MN | Barneveld

SEVN Banken speciaal ontworpen tegen “doorzakken”
Alle banken van SEVN hebben een NOSVAG vering. In het Engels betekent dat “No Sag” oftewel “niet zakken”. Dit zijn uitstekende veringen die sterk en stevig zijn. Hierdoor zorgen de banken van SEVN voor een uitstekende kwaliteit. De bank verliest geen stevigheid door intensief gebruik. Naast de vering zijn de frames gemaakt van zeer stevig beukenhout. De vulling in de zitting en kussens zijn opgevuld met koudschuim met een bovenlaag van Dacron watten. Ook dit zorgt voor een zeer comfortabel zitcomfort.

MIX & MATCH uw kleur en materiaal
Bij de banken van SEVN kunt u zelf de opstelling kiezen in diverse kleuren en materiaalsoorten. De meeste banken zijn standaard geleverd in 2-zits, 3-zits, 4-zits en hoek- en loungebanken.
Maar let op! Ook aan de standaard opstellingen kunt u diverse elementen toevoegen. Hierdoor kunt u de bank zelf samenstellen geheel naar eigen smaak!

Benieuwd naar onze prijs? Vraag een offerte aan!