• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verlichting

Wij bieden alle verlichting aan van het merk By-Boo. Op onze website kunt u in verschillende categorieën op gemakkelijke wijze zoeken. De categorieën zijn:

Hanglampen
Vloerlampen
Wandlampen
Tafellampen

Verlichting


Ruime collectie verlichting voor binnen vindt u bij Loft24!
Bent u op zoek naar een lamp voor in uw woning? Winkel dan bij loft24.nl. Wij hebben alle lampen in ons assortiment van het merk By-Boo. By Boo heeft zeer ruime collectie met o.a. hanglampen, vloerlampen, wandlampen of tafellampen! De lampen zijn allemaal de nieuwste trends van het jaar en ontworpen door de beste designers over de hele wereld. En bent u op zoek naar een betaalbare lamp? Wij bieden de laagste prijsgarantie op het gehele assortiment.

Op zoek naar de juiste trendy verlichting voor in Huis? Wij hebben diverse soorten en maten zodat er altijd wel wat bij uw interieur past.
Wij bieden alle verlichting aan van het merk By-Boo. Op onze website kunt u in verschillende categorieën op gemakkelijke wijze zoeken. De categorieën zijn:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Wandlampen
  • Tafellampen

LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Ons gehele assortiment bieden wij aan tegen de laagste prijsgarantie. Vraag online een offerte op!

SHOWROOM
Wij hebben niet alle verlichting in onze showroom staan of hangen. Wilt u direct het gehele assortiment kunnen zien dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan de showroom van By-Boo en Eleonora.

Naast de showroom van By-Boo zijn de Showroom van Eleonora (binnenhuis meubelen) & SEVN (bankstellen). U kunt dus bij een bezoek aan By-Boo  tegelijkertijd ook een bezoek brengen aan Eleonora en SEVN. 

Adres By-Boo:
Albert Plesmanstraat 10 | 3772MN | Barneveld