• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eleonora Tv-meubels bij loft24.nl

Op zoek naar de juiste trendy TV-meubel voor in Huis? Wij hebben diverse soorten en maten zodat er altijd wel meubel bij uw interieur past. Ons gehele assortiment TV meubels bieden wij aan tegen de laagste prijsgarantie.

Merken
Kleur
Materiaal

Eleonora Tv-meubels bij loft24.nl

TIPS bij het kopen van een TV-meubel

Het TV-meubel is vaak een van de eye-catchers in huis. Misschien wel een van de belangrijkste meubels. Een TV meubel moet praktisch zijn vanwege de apparatuur maar het moet ook een zeer mooie uitstraling hebben.

AFMETINGEN & KLEUREN
Zorg ervoor dat je geen TV meubel koopt op basis van de bestaande TV toestel maar kies een TV meubel waar verschillende maten TV’s op passen. De digitale wereld verandert namelijk erg snel waardoor je waarschijnlijk sneller een nieuwe TV koopt dan een TV meubel. Zorg vaak voor neutrale rustiger kleuren. Dit zorgt voor een rustgevende omgeving om TV te kijken.

SENSOREN
De TV en de overige apparatuur moeten binnen het bereik van de afstandsbediening staan. Let dus goed op of er voldoende ruimte is voor de toestellen. Apparaten die minder vaak gebruikt worden kun eventueel achter een deurtje worden gestopt. Hierdoor houd blijft het ook stofvrij. Daarnaast bestaan er tegenwoordig ook apparatuur die het signaal doorsturen, zoals de Chromecast of Apple TV zodat je mooi alles kan afsluiten.

RUIMTE VOOR BEKABELING
Het draadloos tijdperk zal nog even op zich laten wachten. Wanneer je een tv-meubel koopt, kijk je best na of er een esthetische oplossing voorzien is voor de bekabeling. Daarnaast is het ook belangrijk dat er voldoende luchtventilatie is. De apparaten worden namelijk warm in het TV-meubel.

 

LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Ons gehele assortiment stoelen bieden wij aan tegen de laagste prijsgarantie. Vraag online een offerte op!

SHOWROOM
Wij hebben niet alle stoelen in onze showroom staan. Wilt u het gehele assortiment kunnen zien dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan de showroom van onze groothandel.

In de showroom van onze groothandel kunt u de volgende merken zien.
-Eleonora (Diverse meubelprogramma’s met o.a. eetkamertafels, kasten en stoelen)
-By-Boo (klein meubelen)
-SEVN (bankstellen en hoekbanken)

Openingstijden:
Ma t/m Vr 07:30uur t/m 17.00uur
Za&Zo gesloten
Feestdagen gesloten

Adres Showroom groothandel:
Albert Plesmanstraat 10 | 3772MN | Barneveld