Madison en Hudson collectie van Eleonora: Functioneel en sfeervol het najaar in

Madison en Hudson collectie van Eleonora: Functioneel en sfeervol het najaar in

In deze blog lees je over de Eleonora Madison en Hudson collectie. Functionele opbergers die een eyecatcher in huis vormen. En je leest welk meubel in de middeleeuwen al als pronkstuk werd ingezet. Lees mee en laat je inspireren!

Functioneel en sfeervol het najaar in met de meubels van Madison en Hudson.

September. Het begin van een nieuwe periode. De zomervakantie is voorbij. De herfst staat voor de deur. En hoewel de zomer een heerlijk seizoen is, heeft het najaar ook zo zijn charme. Zeker wanneer het om wooncomfort gaat.

Wij woonfanaten van Loft24.nl houden namelijk van comfort en sfeer in huis. Een deken op de bank, kaarsen aan, een warme kop thee en fijn thuis zijn. Met een sfeervol, opgeruimd huis is dat nog aangenamer.

In deze blog lees je over de Madison en Hudson collectie. Functionele opbergers die een eyecatcher in huis vormen. En je leest welk meubel in de middeleeuwen al als pronkstuk werd ingezet. Lees mee en laat je inspireren!

 

Madison collectie van Eleonora

Natuurlijk materiaal in combinatie met een ijzersterk design maakt de Madison meubels van Eleonora tot eyecatchers in huis. De collectie is stoer, strak én biedt voldoende mogelijkheden om functioneel te zijn.


Wandkast Madison light

Wandkast Madison light (ook verkrijgbaar in ‘dark’)
Afm:  H. 190 | B. 116 | D. 42 cm

 

Wandkast Madison om eindeloos te variëren

Dit is het wandmeubel uit de Madison collectie. De kast is er in twee afmetingen en in een lichte en donkere variant. Hij biedt zowel ruimte om op te bergen als ruimte om sfeer te creëren.

Door het meubel naar eigen smaak te decoreren, geef je er een persoonlijke touch aan. Je raakt dan ook niet snel uitgekeken op deze kast. Want decoreren? Dat kan zo vaak als jij dat wilt!

Naast een wandkast heeft Madison ook een dressoir en Tv-meubel in haar collectie.

Dressoir Madison

Dressoir Madison light (Ook verkrijgbaar dark en in 2 verschillende afmetingen)

Madison TV-meubel

Tv-meubel Madison dark (Ook verkrijgbaar in light in 2 verschillende afmetingen)

 

Hudson collectie van Eleonora

Ook de Hudson collectie bevat sfeervolle en praktische meubelen. Het materiaal is een mooie combinatie van acaciahout met metaal. Door het fraaie visgraatpatroon oogt het naast industrieel ook chique.

Dressoir Hudson

Dressoir Hudson 2 deurs dark
Afm: H. 90 | B. 160 | D. 42 cm. 

 

Dressoir Hudson om mee te pronken

Wist je dat er in de middeleeuwen al dressoirs bestonden? Hierin werd onder meer het tafelgerei en belangrijke goederen bewaard. Een kast om mee te pronken. En een pronkstuk dat is ook dit dressoir van de Hudson collectie.

Het dressoir is er in twee afmetingen en in een lichte en donkere variant. Naast veel opbergruimte biedt het dressoir ook veel ruimte om je mooiste accessoires te laten pronken. In combinatie met de chique look is dressoir Hudson een toevoeging aan het interieur. 

Naast een dressoir heeft Hudson onder meer een Tv-meubel en een kabinetkast in haar collectie.

Hudson TV-meubel

Tv-meubel Hudson dark (verkrijgbaar in 2 afmetingen)

Kabinet Kast Hudson

Kabinet Hudson light (Ook verkrijgbaar dark)


Sfeervol en functioneel

Zowel de meubels van Madison als die van Hudson bieden veel opbergmogelijkheden. Doordat de meubels ruimtelijk zijn ingedeeld, kan je eindeloos variëren en decoreren. Om vervolgens onder een deken, met een warme kop thee en kaarsen aan te genieten van jouw interieur. 

Dressoir Hudson 3 deurs dark

Dressoir Hudson 3 deurs dark
Afm: H. 90 | B. 200 | D. 42 cm.

 

Bestel deze prachtige collectie in onze webshop

Benieuwd naar meer meubels uit de Madison en Hudson collectie? Laat je inspireren in onze webshop. Heb je vragen over de collectie? Bel of whatsapp ons: 06 – 55 17 78 09 of mail naar: [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.